Demarle

Accesorii pentru brutării și cofetării

Demarle, un producător de înaltă tehnologie

Demarle este o companie inovatoare a cărei prioritate este asigurarea calității acesteia. Demarle a obtinut numeroase etichete care asigura conformitatea cu Sistemul de Control al Calitatii.

Cercetare și dezvoltare:

Departamentul său de cercetare și dezvoltare contribuind la îmbunătățirea constantă a proceselor și produselor existente și lucrând la noi concepte inovatoare.

Inovație:

Flexipan® este un produs brevetat care a obținut diverse premii: Premiul Apria pentru cea mai bună inovație obținut în februarie 1990 este unul dintre acestea.
Demarle tocmai a dezvoltat un produs nou-nouț: Flexipat®, care este un covor Flexipan® plat cu margini. Acest produs a fost distins și cu Premiul Apria pentru cea mai bună inovație în septembrie 2003 la Expoziția Equip’Hotel.

Demarle, o companie competitivă

Un juriu format din membri ai Ernst & Agenția tânără, a șefilor de companii și ai reporterilor revistei „Entreprise” i-au acordat lui Demarle premiul special „Le Grand Prix de l’Entrepreneur” în septembrie 2002.
Acest premiu a fost creat în urmă cu unsprezece ani de revista „L’Entreprise” și Ernst & Agentie tanara.
Oricine este liber să participe, dar trebuie să îndeplinească următorul criteriu: primul dintre ele este să fie printre Top 100 al celor mai competitive companii din Franța. Trei ani în Business, o cifră de afaceri de peste 5 milioane de euro, cu o creștere de minim 25% pe 4 ani, o rentabilitate de peste 5% în ultimul exercițiu financiar sunt câteva dintre celelalte criterii.

Demarle o prezență la nivel mondial

80% din cifra de afaceri este generata de export printr-o retea de distribuitori stabiliti in peste 100 de tari. Demarle deține, de asemenea, o filială în SUA.

Demarle, partenerul Chefs

Demarle lucrează îndeaproape cu o echipă de bucătari care contribuie la dezvoltarea produselor noastre, împărtășindu-și sfaturile tehnice și abilitățile în timp ce oferă demonstrații în întreaga lume.