Riehle

Friteuze industriale profesionale

Scopul principal al mașinilor noastre, ca și pentru toate mașinile noastre, este calitatea produsului finit, pe care îl poți obține prin utilizarea lor (de exemplu gogoșilor)

Consumul minim al uleiului, gulerul alb și înalt, structura puhavă al produsului, dimensiunea corespunzătoare sunt toate celea ce poți obține utilizând utilajele Riehle.

Cu tehnologia noastră uncială în combinație cu capacul impermeabil și tehnologiei unicale de încălzire, care este destinată pentru a obține rezultate impecabile. Aceste rezultate se obțin datorită cunoștințelor acumulate pe parcursul anilor de compania Riehle.

O atenție deosebită prezintă sistemul de încălzire al uleiului în forma de curbă, care permite încălzirea optimă și uniformă a uleiului. Sistemul automatizat reglează nivelul temperaturii cât ți la etapa topirii grăsimii cît ți la etapa prăjirii produselor.

Datorită sistemului treptat de încălzire și structurii în formă de curbă a elementului de încălzire, se minimizează carbonizarea resturilor pe fundul vasului și tot odată mărește calitatea produsului finit.

Mobile sau staționare – manuale sau complet automatizate: Alege friteuza potrivită Riehle!