Riehle

Friuteze

Scopul principal al ma╚Öinilor noastre, ca ╚Öi pentru toate ma╚Öinile noastre, este calitatea produsului finit, pe care ├«l po╚Ťi ob╚Ťine prin utilizarea lor (de exemplu gogo╚Öilor)

Consumul minim al uleiului, gulerul alb ╚Öi ├«nalt, structura puhav─â al produsului, dimensiunea corespunz─âtoare sunt toate celea ce po╚Ťi ob╚Ťine utiliz├ónd utilajele Riehle.

Cu tehnologia noastr─â uncial─â ├«n combina╚Ťie cu capacul impermeabil ╚Öi tehnologiei unicale de ├«nc─âlzire, care este destinat─â pentru a ob╚Ťine rezultate impecabile. Aceste rezultate se ob╚Ťin datorit─â cuno╚Ötin╚Ťelor acumulate pe parcursul anilor de compania Riehle.

O aten╚Ťie deosebit─â prezint─â sistemul de ├«nc─âlzire al uleiului ├«n forma de curb─â, care permite ├«nc─âlzirea optim─â ╚Öi uniform─â a uleiului. Sistemul automatizat regleaz─â nivelul temperaturii c├ót ╚Ťi la etapa topirii gr─âsimii c├«t ╚Ťi la etapa pr─âjirii produselor.

Datorită sistemului treptat de încălzire și structurii în formă de curbă a elementului de încălzire, se minimizează carbonizarea resturilor pe fundul vasului și tot odată mărește calitatea produsului finit.

Mobile sau sta╚Ťionare ÔÇô manuale sau complet automatizate: Alege friteuza potrivit─â Riehle!