Hematronic

Utilaje pentru prepararea maielelor

Produse de panificație la prețuri de dumping – datorită unui număr tot mai mare de brutării cu reduceri, supermarketuri și benzinării cu produse de panificație, tot mai multe brutării sunt expuse acestui scenariu de groază. Cum poate supraviețui brutăria ta în acest război al prețurilor?

Pur și simplu – cu coacere tradițională care asigură un gust de pâine incomparabil de aromat și astfel inspiră clienții tăi. Mai ușor de spus decât de făcut dacă nu ar fi cantitatea imensă de muncă și costurile de personal care ar fi necesare. Dar avem soluția pentru asta.

Cu fermentatoarele rapide Hematronic pentru aluat și pre-aluat puteți combina arta tradițională a coacerii cu cea mai recentă tehnologie. Aluat automat iar pre-aluatul vă furnizează produsul de bază cu care puteți crea pâini unice ca calitate și gust. Și toate acestea cu o cantitate rezonabilă de muncă și timp.

Faceți cunoștință cu noi și cu mașinile noastre. Mărimea potrivită pentru brutăria dvs. este cu siguranță inclusă. Vă sfătuim din punct de vedere profesional și tehnic, vă oferim rețete și sugestii de coacere, colaborăm cu dvs. pentru a vă schimba propriile rețete și vă oferim posibilitatea de a testa un fermentator Hematronic și de a-l compara cu produsele dumneavoastră anterioare. Convinge-te singur!