HOSHIZAKI

Generatoare de ghiață industriale

Valori corporative

Crearea unei companii de încredere de către societate și angajații noștri, pe baza respectării legii.
Transparența în afaceri: urmărirea practicilor de afaceri care permit dezbateri și discuții.
Armonizarea activităților de afaceri și a mediului: dezvoltarea unui mediu ocupațional în care să fie ușor de lucrat. „Produsele bune vin din medii bune”.

Codul de conduită

Provocați limitele
Valorificarea modului de a crea în mod constant produse noi, făcând ceea ce este neconvențional fără teamă sau eșec.

Crearea satisfacției clienților
Luând întotdeauna în considerare problemele din perspectiva clientului.

Prietenos și vesel
Vizând ca toți angajații din fiecare loc de muncă să lucreze cu relații prietenoase într-un mediu vesel.

Despre mașinile noastre de gheață

Hoshizaki este considerat unul dintre cei mai importanți producători mondiali de mașini de gheață și se angajează să ofere un nivel remarcabil de fiabilitate și performanță pentru a se asigura că clienții pot depinde de ele sezon după sezon, an după an.

Gama cuprinde multe mașini care produc diferite tipuri de gheață pentru utilizatori diferiți dintr-o gamă largă de sectoare industriale. Toate mașinile poartă semnul distinctiv unic de calitate care este asociat cu Hoshizaki.

Modelele includ mașini pentru Cube Ice, Cubelet Ice, Cylinder Ice, Crescent Ice, Flake Ice, Nugget Ice, Ball Ice, Gheață în formă de stea, Gheață în formă de inimă și distribuitoare de gheață. Mașinile variază de la modele potrivite pentru o cafenea sau un bar mic până la modele mari, modulare, industriale.

Toate mașinile sunt proiectate și specificate inițial de Japoneză Research & Echipa de dezvoltare, care angajează peste 150 de ingineri. Designurile de bază și piesele componente majore sunt specificate pentru o piață globală, ceea ce înseamnă că mașinile Hoshizaki vor atinge fără efort niveluri remarcabile de eficiență la temperaturi ambientale cuprinse între 40°C și 1°C – chiar și în medii umede.

Piesele sunt proiectate cu precizie exclusiv pentru fiecare mașină. Pubelele sunt spumă poliuretanică injectată cu uși izolate, realizate cu precizie, cu garnituri pentru a crea un mediu închis care minimizează topirea și astfel scade numărul de cicluri de producere a gheții.

Acestea sunt diferitele soiuri de gheață pe care le oferim.