KOMA

Utilaje frigorifice

KOMA – Koeltechnische Onderneming Mathieu Aarts

KOMA este o companie de familie cu rădăcini olandeze și este implicată în fabricarea fabricilor încă din 1938. Expertiza noastră de bază constă în fabricarea de unități frigorifice de condiționare, iar în prezent personalizăm proiectarea, planificarea și instalarea acestora în mod specific fiecăruia. nevoile clientului. Avem o expertiză specială când vine vorba de parametrii cheie de temperatură, aer și umiditate relativă („TLR” este acronimul german pe care îl folosim pentru aceasta). Interacțiunea optimă a acestor trei factori asigură un mediu de refrigerare sau fermentație echilibrat corespunzător în toate instalațiile dumneavoastră KOMA.

Extindere prin inovație

Sistemele inovatoare de conservare și refrigerare ale KOMA asigură procese de producție eficiente, dar mai presus de toate economice. Sistemele și instalațiile KOMA sunt utilizate pe fiecare continent din întreaga lume. Privim spre viitor cu mare încredere în conformitate cu motto-ul nostru „Lumea este spațiul nostru de lucru”. Primele noastre livrări la export au fost făcute în 1956. Și de atunci nu a existat nicio încetinire în expansiunea noastră internațională.

Sucursalele și proiectele clienților din întreaga lume

KOMA a deschis filiale în întreaga lume. Mai întâi în Belgia și Germania și apoi în Franța și Japonia, urmate puțin mai târziu de Marea Britanie, Spania, Italia și Dubai. KOMA este reprezentată în întreaga lume de dealeri excelenți care primesc instruire și cursuri regulate de perfecționare la sediul nostru central din Roermond, astfel încât să fie la curent cu lumea în schimbare rapidă a tehnologiilor sistemelor de refrigerare și conservare.