DAUB

Utilaje pentru felierea pîinii, utilaje pentru divizarea aluatului

Daub Bakery Machinery BV

Daub Bakery Machinery are sediul în Goirle, în sudul Olandei și este specializată în dezvoltarea și fabricarea de echipamente de înaltă calitate pentru împărțirea aluatului și felierea pâinii pentru industria de panificație. Fondată în 1902, Daub Bakery Machinery și-a câștigat o reputație internațională pentru calitate și inovație.
Toate echipamentele noastre de panificație sunt proiectate, proiectate și produse în propria noastră unitate de producție extrem de automatizată din Țările de Jos, care este echipată cu cea mai recentă tehnologie de prelucrare și măsurare CNC. De la proiectare cu software-ul nostru sofisticat CAD 3D până la ultima parte a procesului de asamblare, totul este gestionat, controlat și inspectat în propria noastră unitate de producție.
Doar prin aceasta, în combinație cu o forță de muncă bine pregătită, calificată și motivată, suntem capabili să ne asigurăm standardele noastre de înaltă calitate și prețuri competitive.

Valoare adăugată pentru client

Soluțiile Daub pentru clienții conștienți de calitate din întreaga lume sunt dezvoltate cu ajutorul și feedback-ul din lumea panificației de astăzi. Ne concentrăm pe flexibilitate operațională, ușurință în utilizare, igienă și siguranță. Fiecare mașină nouă îndeplinește cerințe ergonomice severe. Factori precum simplitatea întreținerii, accesul la service și durabilitatea pe termen lung sunt esențiali.

Diferentiere

Mașinile Daub îi ajută pe brutari să mențină un avantaj competitiv bazat pe calitatea și varietatea produselor, precum și pe eficiența costurilor – foarte important în lumina concurenței dure și a cererilor în schimbare ale consumatorilor. Toate mașinile Daub sunt fabricate folosind echipamente de producție automatizate de ultimă generație, procese curate și asamblare eficientă în serie. Au prețuri competitive pe segmentul de piață de calitate și oferă o bază pentru manipularea eficientă a aluatului, fără a compromite calitatea sau gustul.

Asistență de la Daub

Daub este mândru de reputația sa de lungă durată și oferă clienților mai mult decât numai mașini. Pachetul total include asistență tehnică, suport dealer, back-up pentru piese de schimb și garanții. Strategia noastră este să asigurăm un ciclu lung de viață pentru mașinile noastre. Garantia la piese este de 24 de luni.