VMI

Mixere planetare, Malaxoare

VMI este una dintre companiile rare în lume, capabile să ofere o gamă completă de soluţii, care este perfect adaptate pentru a amesteca materiale dintre cele mai variate.

Iniţial neam orientat pe segmentul utilajelor pentru brutarii mici artizanale, dar începând cu 1990, VMI a început dezvoltarea utilajelor pentru sectorul industrial şi industria de panificație patiserie. Malaxarea – este parte a culturii noastre.

VMI este un simbol al calităţii în industria de malaxare și astăzi vă oferim cea mai larga gama de mixere în lume şi mixere cu teu pentru întreprinderile mici şi mari. Experiența noastră in arta sistemelor de malaxare şi puse în aplicare, producţia de diferite alimente industriale, cum ar fi utilajele pentru producţia de sosuri, gustări, produse zaharoase, băuturi, brânzeturi, deserturi, produse alimentare pentru animale de companie, etc. Avem, de asemenea, o linie de mixere pentru organizaţiile de servicii de alimentare, bucătării centrale, restaurante, producţia de carne.

Acest tip de producţie, care a apărut după achiziţionarea a companiei Rayneri în 1989, a permis VMI de a se poziţiona ca un actor major în industrie în Europa. De asemenea, a dat posibilitatea de a dezvolta un know-how şi pe reologia de amestecuri de materiale solide, lichide şi sub formă de pastă. În compania Rayneri de produc utilaje în special pentru două domenii de activitate: produse chimice (vopsele, cerneluri şi lacuri, adezivi, acoperiri de protecție, răşini, lubrifianţi, anvelope …), cosmetice şi produse farmaceutice.

VMI furnizează clienţilor industriali sisteme complete de amestecare, variind de la laborator la soluţii industriale şi instalaţii de producţie.