PS-Mako

Utilaj pentru felierea și ambalarea produselor de panificație

Mai mult de 40 de ani, suntem persoanele competente de contact pentru producţia mașinelor de ambalaje şi etanşare. În toată lumea, au o mare plăcere, le utilizează în industria de panificație, industria alimentară, pentru ambalarea produselor alimentare şi bunurilor de consum.

Pentru a rezolva problemele de ambalaj vă oferim soluţii personalizate.

Operatorii noştri de serviciu acţionează în întreaga lume. Permiteți-ne să-l ambalăm!

Tăiere orizontală și verticală a produselor de panificație

Rianta Packaging Systems vă oferă o gamă largă de echipamente de feliere (capabile atât pe orizontală, cât și pe verticale) pentru o mare varietate de produse de panificație. Fie că este vorba pur și simplu de îndepărtarea blaturilor de brioșe sau de tăierea curată a unui produs robust cu incluziuni lipicioase, echipamentele noastre se pot descurca. De la 20 de produse pe minut până la 320 de produse pe minut – veți obține echipamentul de feliere care se potrivește nevoilor dvs.

Soluțiile noastre de tăiat pâine sunt completate de dispozitive de tăiat cu discuri, care sunt perfect potrivite pentru felierea produselor de panificație în formă de chiflă, precum și a tăietorilor de pâine.

Stivuire – creșterea automatizării și a productivității

Soluțiile de stivuire sunt utilizate în principal în industria alimentară în producția de pâine plate pentru a crește și mai mult automatizarea și productivitatea. Pâinea este pregătită pentru procesul de ambalare și închidere prin presare, stivuire și răsucire pentru un aspect plăcut la punctul de vânzare.

Pentru prelucrarea industrială a turtelor coapte, Rianta a dezvoltat o soluție specială de stivuire. Sistemul este conceput pentru a fi conectat la linii de producție cu două, trei sau patru rânduri, astfel încât trei variante și numeroase opțiuni acoperă o gamă largă de cerințe de produs și capacitate. 75 produse/min. pe linie poate fi stivuit la cel mai înalt nivel de performanță. O cuplare simplă cu o mașină de ambalare și închidere în aval este garantată prin consolidarea stivelor de pâine la o singură linie.
– Accesibilitate și curățare optime
– Comoditatea operatorului
– Flexibilitatea formatului
– Reducerea cheltuielilor de exploatare
– Trei variante și numeroase opțiuni disponibile

Ambalare – soluții de mașini pentru fiecare scară de producție

Indiferent dacă ambalați pâine, tortilla, paste sau dulciuri, echipamentele noastre se pot adapta nevoilor dumneavoastră. Rianta Packaging Systems oferă atât mașini de ambalare semi, cât și complet automate. Cele mai mici mașini ale noastre sunt perfecte pentru încărcarea manuală a loturilor mici pentru rulări de produse specializate. În timp ce mașinile noastre complet automate pot împacheta până la 75 de pachete pe minut.