JAC

Utilaje pentru felierea pîinii, modelarea aluatului si divizarea aluatului, pentru prepararea maielelor

Echipa noastră

JAC este o mașină de producție și distribuție excelent reglată! Excelent instrument de lucru…

Totul începe cu o idee!

Atât în ​​Liege, cât și în Langres, departamentele noastre de design dezvoltă soluții inovatoare pentru profesioniștii din industrie. Fiecare model creat este atent studiat, suferind – in masura in care este necesar si tinand cont de comentariile utilizatorului – modificari corespunzatoare. Așa se naște echipamente noi care îndeplinesc cele mai înalte cerințe tehnice, echipamente care sunt acum recunoscute de utilizatori din peste 80 de țări.

În cele din urmă, JAC reprezintă o logistică de ultimă oră, care garantează operațiuni fără probleme de la comandă până la livrare.

JAC este rezultatul muncii bine coordonate a unei echipe ambițioase și competente!

Filosofia companiei

Ca și tine, am făcut din pâine specialitatea noastră.

Pâinea este, prin definiție, cel mai frecvent produs alimentar în societatea noastră occidentală. Poate fi de diferite tipuri, care adesea datează din cele mai vechi tradiții. Avantajul aparatelor JAC este că pot fi folosite pentru toate tipurile și rețetele de pâine, permițându-vă să satisfaceți gusturile și obiceiurile clienților dvs., precum și să vă realizați ingeniozitatea și cunoștințele creative.

Ca și dvs., suntem exigenți cu privire la calitatea produselor pe care le producem și le vindem.

JAC este o valoare solidă și durabilă de peste 60 de ani, o recunoaștere binemeritată datorită în mare parte expertizei și aptitudinilor echipelor noastre tehnice și de producție.

JAC este energia regenerată constant de departamentul de cercetare și dezvoltare, ai cărui angajați se află în fiecare an în fruntea următorului set de aprobări inovatoare din industrie, totul pentru a vă face profesia și mai atractivă și mai profitabilă.

JAC este un brand care reprezintă investiții profitabile și eficiente.

JAC are o rețea bine dezvoltată de peste 400 de distribuitori oficiali în 80 de țări.

JAC este cu siguranță partenerul pentru a vă dezvolta afacerea.