ZIEGRA

Generatoare de ghia╚Ť─â

Generatoare de ghea╚Ť─â de cea mai ├«nalt─â calitate ╚Öi pentru diverse necesit─â╚Ťi.

50 de ani de experien┼ú─â a f─âcut ZIEGRA una dintre companiile de top din lume specializate exclusiv cu ma┼čini de ghea┼ú─â industriale ┼či tehnologii asociate cu ea: de la ma┼čini de laborator mici, mijlocii ma┼čini pentru comer┼ú ┼či de prelucrare, p├ón─â la cele mari complet automate ╚Öi industriale.

Mai mult de 80 de speciali┼čti de ZIEGRA, care activeaz─â se concentreaz─â pe toate ├«ntreb─ârile referitoare la ghea┼ú─â. Experien┼ú─â de con┼čtientizare a calit─â┼úii necondi┼úionat─â ┼či dezvoltarea constant─â ├«n continuare face ZIEGRA o companie de referin┼ú─â european─â. Ma╚Öinile de ghea╚Ť─â ZIEGRA sunt folosite ├«n peste 160 de ┼ú─âri de pe toate continentele. Departamentele noastre proprii, na┼úionale ┼či interna┼úionale de servicii pentru clien┼úi, filiale ┼či reprezentan┼úi ai companiei ofere sprijinul necesar, la toate instala┼úiile.

Fiind o companie de familie, a doua genera╚Ťie a familie ZIEGRA continu─â s─â asigure brandul ÔÇťFabricat ├«n GermaniaÔÇŁ. Acest lucru garanteaz─â o flexibilitate mare de solu┼úii personalizate ┼či legate de clien┼úi, al─âturi de nivelul ridicat de calitate.