ZIEGRA

Generatoare de ghiață

Generatoare de gheață de cea mai înaltă calitate și pentru diverse necesități.

50 de ani de experienţă a făcut ZIEGRA una dintre companiile de top din lume specializate exclusiv cu maşini de gheaţă industriale şi tehnologii asociate cu ea: de la maşini de laborator mici, mijlocii maşini pentru comerţ şi de prelucrare, până la cele mari complet automate și industriale.

Mai mult de 80 de specialişti de ZIEGRA, care activează se concentrează pe toate întrebările referitoare la gheaţă. Experienţă de conştientizare a calităţii necondiţionată şi dezvoltarea constantă în continuare face ZIEGRA o companie de referinţă europeană. Mașinile de gheață ZIEGRA sunt folosite în peste 160 de ţări de pe toate continentele. Departamentele noastre proprii, naţionale şi internaţionale de servicii pentru clienţi, filiale şi reprezentanţi ai companiei ofere sprijinul necesar, la toate instalaţiile.

Fiind o companie de familie, a doua generație a familie ZIEGRA continuă să asigure brandul “Fabricat în Germania”. Acest lucru garantează o flexibilitate mare de soluţii personalizate şi legate de clienţi, alături de nivelul ridicat de calitate.