Martellato

Accesorii pentru brutării și cofetării din Italia

Inovația a fost întotdeauna o tradiție

Colaborarea dintre Departamentul de Vânzări și Centrul de Cercetare și Dezvoltare, compus din profesioniști creativi și experți în domeniile food and cake design, permite companiei să lanseze periodic noi produse concepute în funcție de nevoile reale ale profesioniștilor.

Investițiile în cercetare și dezvoltare permit crearea de soluții sigure, versatile și inovatoare, astfel încât să satisfacă o piață în continuă schimbare.
Gama largă include așadar produse tradiționale și inovatoare: alături de standurile clasice de prăjituri există soluții ultramoderne din plexiglas. Topitoarele de ciocolată devin din ce în ce mai tehnologice odată cu adăugarea de componente digitale. Chiar și stilul nostru se potrivește gusturilor diferite ale patiseriilor și ale clienților lor.

Misiunea companiei este inovația în slujba pasiunii și creativității în gătit.

Calitate și personalizare

Multe dintre produsele Martellato, de la clasice precum spatule, răzuitoare și pungi de patiserie, până la cele mai particulare, cum ar fi forme de prăjitură, forme pentru ciocolată și semne de marcare pentru aromă de înghețată pot fi personalizate cu logo-ul clientului sau forma preferată.
Opțiunile de personalizare includ producția de matrițe și alte echipamente conform specificațiilor clientului, cum ar fi lustruire, finisaj satinat, gravuri cu laser, culori, serigrafie, tampografie, în relief și extrudat, precum și ambalaje personalizate.
Investițiile în flexibilitatea producției și controlul calității au permis lui Martellato să coopereze cu industriile din industria alimentară, cărora le oferă echipamente personalizate și integrate pentru structura de producție.

Un mesaj de neuitat de transmis clienților tăi: obiecte memorabile utile și funcționale.

De ce Martellato?

Datorită unei game extinse de produse actualizate constant – multe dintre ele personalizabile și care oferă livrare just-in-time -, compania răspunde nevoilor profesioniștilor de patiserie, înghețată și panificație, dar și fanilor patiseriei de casă și operatorilor Horeca.

Calitatea materiilor prime și respectarea celor mai stricte standarde din industrie fac ca produsele Martellato să fie sigure și durabile.
Alegerea atentă a furnizorilor și în principal procesele interne ne permit să oferim produse de calitate la un preț competitiv atât pe piața internațională, cât și pe cea italiană.

Satisfactia clientului este misiunea noastra: garantam nu numai produse functionale si de calitate, ci si respectarea timpilor de livrare. Este un nivel înalt de servicii pentru clienți pentru a satisface atât nevoile distribuitorului general, cât și ale unui singur brutar.

7000 de produse dedicate producției artizanale.

Organizare și distribuție

Martellato Srl are o structură operațională care își concentrează funcțiile manageriale, de producție și logistică în Italia.
O nouă fabrică inaugurată în 2014 – spațioasă, modernă și funcțională – permite gestionarea completă a logisticii și a unei părți din producție, care se află și în alte locații de producție.

In prezent, compania exporta in toata lumea folosind o retea extinsa de distributie care se ocupa de principalele piete de referinta: Europa, America, Africa de Nord, Orientul Mijlociu si Asia de Sud-Est.
În Italia, activitatea sa comercială se bazează pe angrosişti selecţionaţi din diferite zone, în timp ce la nivel internaţional pe parteneriate care vizează distribuţia locală a produselor.

Martellato: forme pentru tort și ciocolată și multe altele.

Soluții profesionale pentru patiserii din întreaga lume.