Bear Varimixer

Mixere planetare profesionale

Mai mult de 100 de ani de experienţă

Din 1915 Wodschow & Co sa concentrat asupra unui singur lucru – mixere profesionale. Aceasta este o mulţime de experienţă. Din momentul în care primul mixer BEAR, K16, a văzut lumina zilei, cu motor de 0.5 kWt şi 16 litre castron, compania a revoluționat,  îmbunătăţind şi dezvoltând confortul de operare şi performanţa mixerelor.

Avansat în dezvoltarea produselor

De-a lungul anilor, mixerele BEAR au avut o popularitate mare. O schimbare foarte importantă a fost trecerea la noul design şi uşor de curăţat, care a înlocuit vechile modele, împreună cu introducerea sistemului automat de ridicare a castronului. Dezvoltarea produselor la Bear continuă în ritm rapid – cele mai recente inovaţii includ versiunile electronice Vari-Logic a panourilor de control, care va înlocui treptat sistemele mecanice.

Cunoscut pentru calitate

Astăzi, gama noastră de produse de la mixerul compact 5 L Teddy, până la cele mari industriale de 200 L. Gama de opţiuni disponibile în ceea ce priveşte controlul şi automatica sunt atât de extinse pe cât le poți adapta, și face o soluţie care se potriveşte fiecărei cerinţe, de la control manual simplu, cu toate funcţiile avansate de calculator pentru a controla operarea. Aspectul exterior al mixerelor noastre a fost, de asemenea, adaptat la condițiile moderne, pentru care sunt proiectate, atât în ​​ceea ce priveşte forma lor, şi alegerea de culori disponibile.

Cunoscut în jurul lumii

Malaxoarele BEAR sunt exportate din fabrica de la Copenhaga, în fiecare colţ de lume, prin intermediul rețelei noastre bine-stabilit de dealeri si distribuitori. Astăzi, compania este reprezentată în mai mult de 70 de ţări, şi mii de mixere BEAR pot fi găsite în întreaga lume, toate lucrând fără probleme într-o gamă largă de condiții diferite, de la brutăria din lumea nordică, în Quanaq în Groenlanda până la Victoria în Australia.

Oamenii din spatele maşinilor

Chiar si cele mai bune mașini care nu pot funcționa singure. Ele au nevoie de o organizare bine pusă la punct pentru a se asigura că livrarea pieselor de schimb și deservire tehnică. La Bear, suntem mândri de a avea o echipă bine-instruită şi cu înaltă calificare a angajaţilor, care oferă cele mai bune servicii pentru clienţii noştri din întreaga lume, zi de zi.