Sveba-Dahlen

Linii industriale pentru producerea pîinii, cuptoare pentru Pizza, cuptoare de panificație, utilaje pentru modelarea aluatului, utilaje pentru divizarea aluatului

Coacetul este despre ingrediente bune și măiestrie bună. Este vorba despre gusturi, arome și senzația de a fi servit cu ceva plăcut. A face afaceri bune de panificație înseamnă altceva. Pentru că chiar dacă aromele și gusturile sunt cele care se vând, sunt mulți factori care afectează operațiunile pe parcurs. De exemplu, munca zilnică este simplificată dacă linia de pâine, drojdia, cuptorul și celelalte accesorii mențin cea mai înaltă calitate.

De asemenea, este un avantaj să vii în fiecare zi la un loc de muncă unde echipamentul este personalizat pentru propriile operațiuni. Faptul că utilajele au costuri reduse de operare și întreținere poate fi văzut, de asemenea, ca un factor de profit, la fel și posibilitatea unui service rapid 24/7.

Noi oferim toate acestea. Nu am devenit principalul jucător nordic doar furnizând produse de înaltă calitate. Am ajuns aici pentru că oferim un concept total unic și soluții eficiente și inovatoare pentru toată lumea, de la brutării mici până la brutării industriale mari. Soluții care ajută coacerea să devină afaceri.
O afacere mai bună cu panificația.

Printre inventatori și inovatori

În 1964, am inventat cuptorul cu grilaj rotativ. O inovație care, în principiu, a schimbat modul de coacere a cantităților mari. Astăzi, cuptoarele cu grilaj în diferite forme se găsesc în aproape fiecare brutărie. A fost copiat de majoritatea concurenților noștri, dar putem spune cu mândrie că suntem creatorii cuptorului cu grilaj. De mai bine de 60 de ani, Sveba-Dahlen a condus evoluțiile în cuptoarele de panificație, lucru pe care continuăm să facem an de an.

Pe lângă cuptoarele cu suprafață și cuptoarele cu rack, acum producăm și cuptoare tunel electrice și pe gaz, precum și dovezitoare, dovezitoare de întârziere și probe de congelare. În fiecare domeniu al tehnologiei de panificație, dezvoltarea a fost condusă în mod continuu de tehnologie, energie, cercetare în metode și experiență. Astăzi, suntem mândri să afirmăm că livrăm clienților noștri unele dintre cele mai bune echipamente de panificație din lume.

Sveba-Dahlen a fost fondată în 1948, iar astăzi este lider mondial în dezvoltarea și fabricarea de echipamente pentru industria de panificație. Sediul central este situat în Fristad, la periferia orașului Borås; cu toate acestea, Sveba-Dahlen Group AB, din care facem parte, include și Glimek în Glimåkra și Wodschow în Brøndby, Danemarca. Pe lângă echipamentele de panificație pe care le fabricăm noi înșine, avem agenți care ne completează în cel mai bun mod. Acest lucru ne permite să fim furnizorul total care suntem și să creăm cele mai bune condiții pentru ca noi să putem livra clienților noștri soluții la cheie.

De-a lungul anilor, ne-am dezvoltat o gândire pentru servicii care pătrunde în livrări, instalări și punere în funcțiune, precum și în operațiunile zilnice. Datorită experienței noastre îndelungate, am aflat că mulți dintre clienții noștri lucrează seara, noaptea sau dimineața devreme după preferință. Atunci serviciul poate fi cel mai necesar. Din acest motiv, suntem unul dintre puținii producători și furnizori care oferă servicii toată ziua, 24 de ore din 24.

Până în 1960, Sveba-Dahlen și-a început deja expansiunea în afara granițelor Suediei. Din acel moment, putem fi găsiți într-un număr mare de piețe și țări din întreaga lume. Totuși, conceptul nostru este același la nivel mondial – soluții personalizate cu o imagine de înaltă calitate și fiabilitate care creează rezultatul optim de coacere.

Este filozofia noastră. Funcționează din 1948.

A/S Wodschow

A/S Wodschow & Co. face parte din Sveba-Dahlen – un holding privat care oferă sectorului de produse alimentare și de panificație o gamă largă de echipamente de calitate pentru utilizatorii profesioniști.

Varimixer BEAR este o marcă renumită în întreaga lume. A/S Wodschow & Co dezvoltă, produce și comercializează un program larg de producție de mixere profesionale sub denumirea de BEAR Varimixer. Compania a fost înființată în 1915 și prin specializarea în producția de mixere, Wodschow a devenit una dintre companiile lider la nivel mondial în acest domeniu. BEAR Varimixers sunt vândute în aproape toate părțile lumii. Numele este bine reputat în brutării, catering, laboratoare și industrii echivalente în care eficiența în producție are prioritate.

Deci, din 1915 Wodschow & Co. s-a concentrat pe un singur lucru și pe un singur lucru – mixere profesionale. Asta e multă experiență. Din momentul în care primul mixer BEAR, K16, a văzut lumina zilei cu motorul său de 0,5 cai putere și vasul de 16 L, compania a condus domeniul în ceea ce privește îmbunătățirea și dezvoltarea confortului de operare și a performanței mixerelor – bine ați venit să vă alăturați echipa!

Sistem de coacere Glimek – Echipament de panificație pentru a se potrivi nevoilor fiecărui brutar

Glimek este marca care a dezvoltat și fabricat mașini de panificație de înaltă calitate din 1948. Filosofia de mai bine de 65 de ani a fost să coopereze cu brutarul pentru a livra mașini și linii complete conform specificațiilor sale. Flexibilitatea echipamentului atat in ceea ce priveste greutatile cat si tipurile de aluat este principalul ingredient al succesului. Gama noastra de produse consta in sisteme de amestecare, linii de machiaj si plante personalizate.