IZO

Producator de utilaje si echipamente pentru productia alimentara

Ne-am născut cu entuziasm în spiritul de artizanat, iar încet de la an la an creștem. Sub denumirea de IZO d.o.o. functionam din anul 1993. Productie de utilaje si utilaje, in anul 2013 ne-am mutat in noua noastra fabrica din zona de afaceri Barban. Produsele pe care le oferim sunt rezultatul propriei noastre creativități și experiență, așa cum au recunoscut piața și partenerii noștri. Astăzi produsele noastre le-am vândut direct sau prin reprezentanți din întreaga lume (Italia, Austria, Germania, Slovenia, Ungaria, Polonia, Slovacia, Lituania, Serbia, Bosnia și Herțegovina, SUA, Canada, Franța, Rusia, Cehia, Ucraina, Grece) , Regatul Arabiei Saudite, Liban, Portugalia, România, Bulgaria, Turcia,… ). Am introdus certificarea ISO 9001 pe care încercăm să menținem constantă calitatea produselor.

Produse de panificație și patiserie

Produsele noastre de panificație și cofetărie sunt zilnic pe masa unui număr mare de familii. În fiecare zi oferim o gamă largă de produse: pâine, chifle și un număr mare de produse de patiserie, prăjituri și deserturi diferite pentru fiecare ocazie.

Producția de mașini și echipamente

Mașinile și echipamentele noastre au devenit parte dintr-un număr mare de brutării, patiserii, bucătării industriale și diverse instituții. Avem mulți ani de experiență în producție și vânzări. Totodata oferim si serviciul de realizare a structurilor din tabla.