Mecatherm

Linii industriale pentru producerea pîinii

Grupul nostru produce exclusiv echipamente pentru brutărie industrială, excluzând orice echipament sau cuptor pentru brutarii de dimensiuni mici:
500 de linii automate instalate în 40 de țări din întreaga lume, 20.000 de tone de produse din liniile noastre în fiecare zi. Aceste cifre ne fac cel mai important producător mondial de echipamente de panificație.

Pentru a ne menține poziția de lider, lucrăm pentru a:

  • inovează constant în procesele de dezvoltare a noilor produse: în principal manipularea aluatului și coacerea, și, de asemenea, alte etape, de la impermeabilizare la procesul de congelare. Brevetele precum și conținutul ofertei noastre sunt dovezi ale dinamismului în inovație care a fost întotdeauna în centrul identității noastre.
  • creăm în jurul liniilor noastre serviciile care să le facă din ce în ce mai „profitabile”: instruire, întreținere preventivă, ajutor online. În centrul acestor obiective zilnice, punem regulile de siguranța, securitatea alimentară, protecția persoanelor, conservarea materialelor și protecția mediului, lucrând constant la reducerea consumului și a deșeurilor.

Studiind proiectele dumneavoastră, vom avea plăcerea de a vă prezenta mijloacele reale pe care le aplicăm pentru a ne îndeplini obiectivele, în ceea ce privește abilitățile personalului, resursele tehnice, organizarea internă echipamentul.

MECATHERM dezvoltă, produce și instalează cuptoare, echipamente și linii automate de producție pentru produse industriale de panificație în întreaga lume.

De-a lungul anilor, MECATHERM și-a diversificat continuu procesul de producție de la statutul său de specialist în baghete; astăzi compania produce mașini cu o capacitate de aluat de până la 3 tone pe oră: nu numai pentru baghete, ci și pentru producția de rulouri, foietaj, aluat laminat etc.

Lider mondial în domeniul său, MECATHERM și-a accelerat creșterea prin creșterea cotei sale de export, reprezentând acum peste 80% din afaceri.

Dezvoltarea constantă a MECATHERM se bazează în esență pe un departament R&D puternic, care inovează continuu în ceea ce privește tehnologia și procesele pentru a răspunde și chiar a anticipa nevoile unei piețe mondiale în continuă evoluție.