WACHTEL

Utilaje frigorifice, cuptoare de panificație

Mulți ani de experiență pentru sisteme premium fiabile

La noi, construirea cuptoarelor este legată de zeci de ani de experiență, grijă și precizie. Producem cuptoare, încărcătoare și echipamente frigorifice, toate Made in Germany, din 1923 – și toate acestea acum la a treia generație a familiei. Pasiunea noastră pentru serviciile oferite clienților noștri și așteptările noastre de calitate pentru echipamentele premium care se potrivesc în viitor ne-au făcut să fim pionierii în sectorul de panificație în magazin într-un stadiu incipient. Astăzi continuăm să dezvoltăm inovații de produs care devin modele pentru întreaga industrie.

În consecință, suntem foarte conștienți de nevoile clienților noștri din industria de panificație. Toate evoluțiile în construcția cuptoarelor se potrivesc cât mai bine cu cerințele de funcționare a unei brutărie. Prin urmare, oferim cuptoarele noastre într-o varietate de versiuni care corespund exact nevoilor clienților noștri. Fie că este un cuptor cu suprafață sau un cuptor cu grilaj, fiecare dintre cuptoarele noastre poate fi echipat și cu o gamă de accesorii și accesorii opționale. Prin urmare, putem asambla exact modelul dorit.

Ne dăm seama că nu numai cuptorul în sine trebuie să fie corect, ci și spațiul din jurul lui. Din acest motiv, angajăm propria noastră echipă internă de servicii pentru clienți pentru a asigura instalarea, întreținerea și service-ul expert. Tehnicienii noștri de service au un nivel înalt de know-how tehnic și participă în mod regulat la evenimente de formare

Design de înaltă clasă pentru coacere premium în magazin

Versatilitate, fiabilitate și rentabilitate maximă – în cel mai mic spațiu.

Coacetul în magazin nu a fost niciodată atât de important! Prospețime și calitate înaltă pe tot parcursul zilei, datorită unui cuptor din magazin personalizat pentru cerințele dumneavoastră specifice. Cu PICCOLO, clienții trecători devin obișnuiți.

Sisteme moderne de răcire pentru un gust mai mare și o durată maximă de valabilitate

Echipament sofisticat de răcire cu economie de energie de la WACHTEL

Răcire rapidă sau congelare prin șoc – fără ca produsele să piardă umiditate

Interpreți de încredere și de rezistență pentru brutărie

Cuptoare de producție moderne pentru o calitate superioară a coacerii

R-EVOLUTION este polivalentul care oferă o versatilitate excepțională. Combină coacerea tradițională, familiară cu cuptoarele de piatră de stil vechi, cu metode de lucru eficiente și oferă potențiale economii de energie de până la 30% în comparație cu un cuptor cu grilaj convențional.

Servicii mai rapide datorită propriei echipe de asistență pentru clienți

Echipa noastră de service bine pregătită este întotdeauna la doar un telefon distanță (non-stop)

Ceea ce constituie un produs bun nu este doar calitatea și durabilitatea acestuia, ci și oamenii care sunt disponibili să ofere asistență în cazul în care ceva ar merge prost. Din acest motiv, satisfacția dumneavoastră este prioritatea noastră cea mai mare și este motivul îmbunătățirii continue a serviciului nostru, pentru a ne asigura că veți primi întotdeauna cel mai bun suport posibil.