Pavailler

Cuptoare de panificație

Cine suntem

PAVAILLER proiectează, produce și distribuie o gamă extinsă și complementară de cuptoare pentru coacerea pâinii, prăjiturilor și produselor de patiserie vieneză, atât prin metoda tradițională, cât și prin utilizarea produselor congelate (fierte și nefierte).

Clienții noștri sunt brutari artizani profesioniști, grupuri de distribuție și lanțuri de retail (francize și altele).

Dincolo de rolul său de producător major, PAVAILLER este o autoritate recunoscută în domeniul coacerii pâinii și a produselor derivate din pâine.

De-a lungul anilor, activitățile noastre de afaceri internaționale au transformat PAVAILLER într-un nume de marcă recunoscut, care reprezintă calitate și know-how.

Gama de produse Pavailler

Prin urmare, gama noastră de produse este extinsă, incluzând cuptoare cu suprafață, cuptoare cu rack, cuptoare cu convecție și cuptoare modulare.

Ne permite să răspundem cerințelor dumneavoastră în materie de energie, spațiu disponibil în brutărie, fluxuri de producție și varietate de produse.

Există posibilitatea suplimentară de echipament personalizat: nu ezitați să ne contactați direct pentru a vă evalua proiectul.

Know-how-ul nostru

PAVAILLER se asigură că dispune de resursele necesare pentru a dezvolta o politică de cercetare și dezvoltare consecventă și orientată spre viitor: ne străduim să scoatem produse inovatoare și aprobate pentru a rămâne liderul pieței mondiale în domeniul nostru.

PAVAILLER este capabil să recomande și să implementeze soluții complete și eficiente în întreaga lume.

PAVAILLER este specialistul in cuptoare “Cicloterme” cu o experienta de peste 60 de ani in aceasta tehnologie.

PAVAILLER este, de asemenea, un expert în cuptoare cu rack, cuptoare mici și cuptoare cu convecție și electrice.

În toate aceste domenii, compania noastră se remarcă prin calitatea de coacere a cuptoarelor noastre:

  • Coacerea regulată și consistentă
  • Durabilitate datorită unei calități de neegalat a produsului
  • Producția și controlul aburului care satisface nevoile tuturor tipurilor de producție

Gama noastră de produse

Dintre toate companiile internaționale active în prezent în industrie, PAVAILLER se remarcă prin furnizarea de soluții personalizate, indiferent de cerințele specifice ale clienților…

În fiecare săptămână, expertiza și experiența noastră oferă soluții care nu răspund doar nevoilor emergente ale utilizatorilor, ci și schimbărilor din mediul nostru.

Serviciul nostru pentru clienți

PAVAILLER oferă, de asemenea, servicii pentru clienți de cea mai înaltă calitate.

Angajamentul nostru: pentru a asigura fiabilitatea operațională a echipamentelor noastre pentru o rentabilitate optimă. Pentru a fi mai productiv cu o diversificare și mai mare, pentru a economisi timp, pentru a compensa lipsa forței de muncă și orice alte dificultăți profesionale pe care vă putem ajuta să le rezolvați.

Operațiunile noastre :

Prin intermediul distribuitorilor noștri, vă recomandăm un program de întreținere (preventiv și/sau curativ) conceput pentru a satisface nevoile individuale ale utilizatorilor.

Rețeaua noastră de tehnicieni acoperă întreaga piață. Ei folosesc tehnici de mentenanță de ultimă generație pentru a interveni în numele utilizatorilor noștri. Ei primesc instruire regulată în instalarea și întreținerea echipamentelor noastre.

Folosind experiența acumulată de-a lungul anilor, PAVAILLER vă oferă know-how-ul său unic în materie de echipamente și procese de coacere.

Împreună vă proiectăm brutăria cu eficiența instalațiilor dumneavoastră și calitatea fabricării pâinii dumneavoastră în prim-planul minții noastre.

Împărtășim cele mai recente idei și inovații pentru a ne ajuta clienții să obțină un avantaj competitiv.