Revent

Cuptoare de panificație

După ce am venit cu primul cuptor cu grilaj, lucrurile s-au accelerat. Suntem strâns legați de comunitatea de panificație și dezvoltăm toate tehnologiile noi având în vedere nevoile brutarului. Rezultatele recente pot fi găsite în lansările de produse precum sistemul Rotosole și răcitorul cu vid, repere tehnologice care sporesc costul total de proprietate al oricărei afaceri de panificație prin reducerea energiei, a personalului, a deșeurilor și a manipulării. Credem că este inteligent din punct de vedere climatic.

Astăzi, suntem mândri să prezentăm o linie cu adevărat inspirațională de echipamente de copt de ultimă generație. Bijuteriile de coroană ale colecției noastre sunt, desigur, cuptoarele din seria ONE. Modelele ONE39 și ONE26, cu design elegant și ergonomic, nu sunt doar puncte de vedere în orice brutărie sau magazin, ci sunt și lideri mondiali în eficiența energetică. Astfel, amprenta necesară pentru panificație este redusă semnificativ, oportunitățile de panificație sunt vaste, iar calitatea produselor finite este izbitoare.

Ca și pentru toate cuptoarele noastre, seria ONE este proiectată să reziste mult timp cu performanțe ridicate. Pe lângă faptul că calitatea este principiul călăuzitor de la masa de desen la linia de producție, ne uităm la întregul lanț de evenimente până când cuptorul este gata de utilizare în brutărie sau în magazin. Pentru a ajuta clienții noștri să primească cel mai bun raport calitate-preț, Centrul de service Revent oferă și oferă servicii de instalare, întreținere și reparații la nivel global pentru a asigura o instalare și un service de calitate.

În plus, invităm brutarii profesioniști la instalațiile noastre de testare pentru a testa cuptoarele noastre cu propriile produse și idei provocatoare. Faceți cunoștință cu brutarii noștri calificați sau rugați-i să vă viziteze pentru antrenament și teste. Această împărtășire de know-how este o abordare practică a valorilor noastre fundamentale: fiabilitate, creare de valoare și inovație.

Mediul

Mai puțină energie, mai puține deșeuri, mai puține transporturi. Realizările noastre ecologice sunt substanțiale.

Scurgeri de căldură

Încercați să puneți mâna pe exteriorul cuptorului Revent. Energia dintr-un cuptor Revent este folosită pentru coacere, nu pentru încălzirea mediului!

Cuptoarele Revent sunt proiectate în Suedia, o țară cu ierni lungi și reci. Industria constructiilor a dezvoltat o tehnologie superioara de izolare iar Revent a adoptat aceasta tehnologie, incorporand astfel 2-3 foi de izolatie suprapuse pentru a elimina orice pierdere de caldura intre cusaturi si imbinari. Această metodă nu elimină doar pierderile de căldură în cuptor, ci și nevoia de aer condiționat în brutărie.

Numărul de punți termice este, de asemenea, redus la minimum și găurit.

Revent dezvoltă în mod constant tehnici noi și mai bune pentru a reduce consumul de energie al cuptoarelor. Deja astăzi un material izolator și mai bun este disponibil ca opțiune. De asemenea, oferim sfaturi privind soluțiile privind reciclarea energiei pentru orice proiect, mic sau mare. La începutul acestui an, cuptoarele Revent au trecut testele efectuate de Fisher-Nickel în SUA, care acordă companiilor Energy Star. Îndrăznim să spunem că dacă alegeți un cuptor Revent, vă veți reduce costurile cu energie cu cel puțin 10%.

Schimbător de căldură

Unul dintre cei mai esențiali factori pentru reducerea consumului de energie într-un cuptor cu grilaj este un schimbător de căldură eficient. Schimbătorul de căldură din cuptoarele noastre sunt concepute pentru a avea o eficiență ridicată. Materialele sunt alese pentru a rezista la căldura mare a flăcării care arde și pentru a elibera energia de încălzire a aerului care circulă în cuptor.

Testele pentru a confirma eficiența energetică a cuptoarelor noastre cu rack au fost efectuate de laboratoare de testare precum Fisher-Nickel din SUA.

Testele au arătat că eficiența schimbătorului de căldură Revent este foarte mare, printre cele mai mari de pe piață.

Eforturile noastre

Este evident că toți trebuie să contribuim la conservarea resurselor prețioase ale Pământului pentru a crea un mediu sănătos. Proiectăm cuptoare care durează mai mult, folosesc mai puțină energie și produc pâine cu un volum mai mare pentru cantitatea de ingrediente folosite. Niciun alt furnizor nu se apropie din punct de vedere al consumului de energie.

Un cuptor este o investiție costisitoare pe care nu doar o arunci. Cuptoarele noastre au cea mai mare speranță de viață de pe piață. În întreaga lume există mii de cuptoare Revent care au fost puternice de peste 25 de ani și sunt încă folosite zilnic. Când cuptoarele noastre și-au îndeplinit scopul, toate piesele lor pot fi reciclate.

Prin construirea de produse durabile, eficiente din punct de vedere energetic, contribuim, de asemenea, la o societate durabilă pentru generațiile viitoare.

Tehnologie

Ne place să punem împreună lucruri inovatoare

HVS cu volum mare de abur

Sistemul de abur cu bile de oțel HVS patentat de la Revent a fost proiectat pe baza faptului că sfera are cel mai mare raport suprafață/volum dintre orice formă geometrică.

Suprafața mare garantează generarea maximă de abur în timpul procesului de coacere. Acest lucru permite aluatului să crească la un volum mare la începutul coacerii și creează o crustă strălucitoare la sfârșitul coacerii.

Suprafața sferică a mingii este, de asemenea, perfect proiectată pentru a absorbi căldura, astfel încât generatorul de abur servește și ca acumulator de căldură. Această căldură (energie) este folosită pentru a scurta timpul de recuperare la începutul coacerii și între coacere.

Rezultatele testelor vorbesc de la sine. De exemplu, Revent 724 transformă 8,5 l de apă în abur în 20 de secunde. Recuperarea temperaturii se face în 3 – 5 minute, în funcție de produs și modelul cuptorului.

TCC Total Convection Control – sistem de distribuție a aerului

Din 1958, Revent a fost pionierul încălzirii prin convecție în cuptoarele cu rack. Controlul și direcționarea fluxului de aer într-un cuptor cu convecție este esențială pentru rezultatul rezultatului coacerii. În primul rând, este foarte important transferul uniform de căldură, de sus în jos a grătarului și de la marginea exterioară spre centrul tăvii de copt. În al doilea rând, viteza scăzută a aerului cu un volum mare de aer este esențială pentru coacerea uniformă fără deshidratare.

Sistemul unic de distribuție a aerului Revent, lider mondial, TCC, direcționează fluxul de aer și volumul pentru a produce un transfer uniform de căldură în întregul rack. Fluxurile de aer lovesc fiecare tavă într-un unghi în sus pentru a crea suficientă căldură de jos pentru a adăuga volum și a crește pâinea. TCC produce mai mult volum de pâine în fiecare pâine, o coacere mai uniformă și mai puține deșeuri.

GIAC

O proprietate importantă este interfața, adică panoul de control, care a fost întotdeauna o provocare tehnică pentru industria cuptoarelor care încearcă să vină cu o soluție fiabilă, funcțională și simplă. Revent a lansat acum un nou panou de control atât de eficient încât nu veți avea nevoie de instrucțiuni înainte de utilizare. Are doar 4 săgeți; sus, jos, stânga dreapta + 1 buton de editare pentru a alege și un buton pornit/oprit. De asemenea, are conexiuni Ethernet, Internet, USB și ecrane externe și, ca opțiune suplimentară, o bază aproape nelimitată pentru rețete și imagini ale produselor tale.

Sistem de pană

Sistemul Revent Wedge este un design unic de ansamblu care nu numai că este foarte puternic, dar și economisește timp și bani.

Sistemul Revent Wedge face asamblarea rapidă și ușoară. Cuptoarele Revent sunt livrate în secțiuni care se montează ușor la brutărie în câteva ore, nu în zilele necesare cuptoarelor care sunt înșurubate și înșurubate. În plus, sistemul de pană simplifică procesul de dezasamblare și reduce costurile de relocare dacă este nevoie.

Schimbător de căldură

Schimbatoarele de caldura Revent sunt proiectate pentru a avea o eficienta foarte mare.

La proiectarea schimbătoarelor de căldură trebuie luați în considerare mulți parametri. În primul rând, schimbătorul de căldură trebuie să fie eficient. În al doilea rând, trebuie să reziste forțelor și mișcărilor materialului. Aceștia sunt doar câțiva parametri importanți.

Tehnologia schimbătoarelor de căldură Revent de astăzi este rezultatul experienței îndelungate în proiectarea schimbătoarelor de căldură cu cerințe ridicate privind eficiența energetică.