RONDO

Utilaje pentru produse de foietaj

Echipament si linii pentru producerea produselor din foietaj si panificație

De 70 de ani dezvoltăm și producem mașini și sisteme de înaltă calitate pentru producerea de produse de patiserie de toate tipurile. În calitate de companie elvețiană, suntem pe deplin conștienți de cât de importante sunt cu adevărat calitatea, inovația și fiabilitatea. „Dough-how” este termenul pe care l-am inventat pentru combinația noastră unică de know-how și experiență în prelucrarea aluatului, iar astăzi este apreciat de mii de producători din întreaga lume, de la mici brutării artizanale până la mari producători industriali.

De zeci de ani acum, am fost producătoari de înaltă calitate al utilajelor si instalațiilor pentru fabricarea produselor de patiserie, pâine şi chifle, pizza, cornuri, gogoși si produse din aluat foietat.

Avem, prin urmare, o combinaţie unică de cunoştinţe şi experienţă în foitaj de aluat şi modelarea lui. Suma tuturor cunoștințelor şi zeci de ani de experienţă în foitaj de aluat şi modelare este ceea ce noi numim Dough-how-ul.

Pasiunea noastră pentru prelucrarea aluatului cuplat cu creativitatea ta – o echipa de invidiat. Dough-how-ul si mai multe.