KaaK

Linii industriale pentru producerea pîinii

Grupul Kaak este răspunsul de astăzi la piețele complexe de vânzare pentru pâine și alte produse de panificație. Experții cu înaltă calificare din șapte filiale se concentrează în comun pe dezvoltarea și furnizarea de variații și nuanțe tehnice și tehnologice optime pentru fiecare produs copt.

Bazat pe o experiență de peste 100 de ani, Grupul Kaak oferă companiilor de panificație din întreaga lume echipamentele de care au nevoie pentru producerea multor tipuri de produse de panificație. Fiecare membru al Grupului Kaak furnizează produse și suport de cea mai înaltă calitate, fiecare foarte specializat în domeniul său. Ca grup, suntem capabili să vă oferim o mare varietate de concepte de linie, de la o linie de producție mono relativ simplă până la linii de producție multifuncționale complexe. Pe baza cunoștințelor și experienței noastre, combinăm în mod eficient cele mai bune componente disponibile pentru a crea soluția integrată optimă pentru dvs.

Tehnologii noștri experimentați de coacere Kaak Group sunt implicați îndeaproape în timpul procesului de instalare și punere în funcțiune, pentru o reglare fină optimă. Concentrat pe interesul nostru reciproc: producția lină de produse de panificație de cea mai bună calitate!

Companii

Experții de înaltă calificare din șapte filiale formează împreună Grupul Kaak. De mai bine de un secol, oferim produse și servicii inovatoare, de încredere și de înaltă calitate.

Tehnologia noastră

Fie că este vorba de amestecare, manipulare a aluatului, coacere sau congelare, membrii Grupului Kaak oferă o gamă largă de echipamente de coacere pentru fiecare fază a procesului de coacere.

Suntem bine cunoscuți pentru conceptul nostru la cheie care oferă linii de producție „de la siloz la camion”. Dar, desigur, oferim și echipamente autonome pentru procesul dumneavoastră de producție. În această secțiune a site-ului veți găsi o prezentare generală a echipamentelor noastre, împărțită în diferitele etape ale procesului de coacere. Vă invităm să aruncați o privire asupra echipamentului nostru de înaltă calitate și, dacă aveți întrebări, să ne contactați. Vom fi bucuroși să vă ajutăm cu orice informații suplimentare de care aveți nevoie.