Padovani

Utilaje pentru producerea biscuiților

Padovani, nume ce acordă o vastă și dovedită experiență în proiectarea și fabricarea matrițelor și echipamentelor pentru firmele de biscuiți. Din 1969, Padovani produce matrițe de biscuiți de înaltă calitate pentru toate tipurile de utilaje de pe piață.
Datorită cercetării continue a materialelor și a tehnologiilor de producție, compania Padovani se poate clasa pe cea mai înaltă poziție pentru calitatea produselor sale.
Departamentele noastre de vânzări și tehnice sunt mereu la dispoziție nu doar pentru a oferi clienților asistența necesară pentru dezvoltarea și fabricarea rolelor, ci și pentru a-i ajuta în alegerea materialelor, a proiectării și a sistemului de construcție.

Din 1995, Padovani produce și mașini și echipamente pentru fabricile de biscuiți precum și linii complete pentru biscuiți (de la unitatea de mixer până la sistemul de răcire), cu scopul de a oferi clienților noștri tehnologii și know-how de ultimă oră combinate cu o calitate extrem de ridicată. si preturi foarte competitive.

Preluarea companiei Tecno-Stamp în 2007, prima din Europa producătoare de mașini pentru biscuiți umpluți din 1973, a permis îmbunătățirea gamei noastre care, până în prezent, include mașini de extrudare și aruncare, potrivite atât pentru industria mică, cât și pentru cea mare. producții

PADOVANI: din 1969 la dispoziția clientului!