Aasted

Utilaje și linii automatizate pentru producerea biscuiților, produselor din ciocolată, sufle, etc.

Utilaje pentru producerea biscuiților

Aasted – este un producător de nivel mondial pentru soluţii de producere de ciocolata, biscuiți, industria de patiserie şi altele

Aasted este o companie daneză consolidată, de familie, care este lider de piaţă la nivel mondial în soluţii de producţie de înaltă calitate pentru industria de panificaţie şi de ciocolată. Pentru mai mult de 90 de ani Aasted a dezvoltat și a produs linii de producție, mașini și echipamente pentru a furniza soluţii complete pentru industria de ciocolata și panificație.

Compania a fost întotdeauna condusă de către o dorinţă puternică de a dezvolta produse noi şi mai bune. Şi acelaşi lucru este valabil pentru Allan Aasted, a 3-a generaţie în afacerea de familie, care este responsabil acum.

Când vine vorba de dezvoltarea relaţiilor cu alte companii Aasted a fost de asemenea foarte activ. La finele lui ianuarie 2010, ne-am fuzionat cu AE Nielsen sub numele de Aasted.

Astăzi, grupul include, de asemenea, compania Aasted DFT companie pentru producţia liniilor mari de panificație: cuptoare pentru producţia industrială.

Ca rezultat, Aasted este acum în măsură să vă servească atât cu ciocolată cât și cu şi soluții complete pentru panificaţie. Mai mult, suntem acum într-o poziţie mai bună de a servi clienții, prin furnizarea de linii complete de fabricare, precum şi maşini şi echipamente individuale.

Noi suntem bine-cunoscuți pentru soluţiile noastre flexibile, adaptate la nevoile specifice ale clientului nostru şi pentru a noastră excelentă deservire după vânzare. Departamentul de Servicii

Aasted este o unitate de operare la nivel mondial, cu personalul propriu, de ingineri, tehnicieni şi experţi în logistică. Si ai o garanţie de serviciu rapid si eficient oriunde şi ori de câte ori ai nevoie.

Mediul nostru de lucru este inovator şi punem un accent constant pe dezvoltarea de noi idei pentru beneficiul clienţilor noştri.