Aasted

Utilaje ╚Öi linii automatizate pentru producerea biscui╚Ťilor, produselor din ciocolat─â, sufle, etc.

Utilaje pentru producerea biscui╚Ťilor

Aasted ÔÇô este un produc─âtor de nivel mondial pentru solu┼úii de producere de ciocolata, biscui╚Ťi, industria de patiserie ┼či altele

Aasted este o companie danez─â consolidat─â, de familie, care este lider de pia┼ú─â la nivel mondial ├«n solu┼úii de produc┼úie de ├«nalt─â calitate pentru industria de panifica┼úie ┼či de ciocolat─â. Pentru mai mult de 90 de ani Aasted a dezvoltat ╚Öi a produs linii de produc╚Ťie, ma╚Öini ╚Öi echipamente pentru a furniza solu┼úii complete pentru industria de ciocolata ╚Öi panifica╚Ťie.

Compania a fost ├«ntotdeauna condus─â de c─âtre o dorin┼ú─â puternic─â de a dezvolta produse noi ┼či mai bune. ┼×i acela┼či lucru este valabil pentru Allan Aasted, a 3-a genera┼úie ├«n afacerea de familie, care este responsabil acum.

Când vine vorba de dezvoltarea relaţiilor cu alte companii Aasted a fost de asemenea foarte activ. La finele lui ianuarie 2010, ne-am fuzionat cu AE Nielsen sub numele de Aasted.

Ast─âzi, grupul include, de asemenea, compania Aasted DFT companie pentru produc┼úia liniilor mari de panifica╚Ťie: cuptoare pentru produc┼úia industrial─â.

Ca rezultat, Aasted este acum ├«n m─âsur─â s─â v─â serveasc─â at├ót cu ciocolat─â c├ót ╚Öi cu ┼či solu╚Ťii complete pentru panifica┼úie. Mai mult, suntem acum ├«ntr-o pozi┼úie mai bun─â de a servi clien╚Ťii, prin furnizarea de linii complete de fabricare, precum ┼či ma┼čini ┼či echipamente individuale.

Noi suntem bine-cunoscu╚Ťi pentru solu┼úiile noastre flexibile, adaptate la nevoile specifice ale clientului nostru ┼či pentru a noastr─â excelent─â deservire dup─â v├ónzare. Departamentul de Servicii

Aasted este o unitate de operare la nivel mondial, cu personalul propriu, de ingineri, tehnicieni ┼či exper┼úi ├«n logistic─â. Si ai o garan┼úie de serviciu rapid si eficient oriunde ┼či ori de c├óte ori ai nevoie.

Mediul nostru de lucru este inovator ┼či punem un accent constant pe dezvoltarea de noi idei pentru beneficiul clien┼úilor no┼čtri.