Valmar

Utilaje pentru prepararea înghețatei

ASPECTUL TEHNOLOGIC AL GELATOILOR

Conform conceptului Valmar, inovația tehnologică este inteligentă doar dacă este capabilă să asigure îmbunătățiri tangibile din partea clienților în ceea ce privește fiabilitatea, robustețea și durabilitatea în timp, care sunt caracteristicile mașinilor pe care le produce Valmar.
Tehnologia Valmar nu oferă doar avantaje obiective și evidente în calitatea proceselor efectuate, ci și rate de producție flexibile de neegalat pentru orice categorie și model de mașini. Atât încălzirea, cât și gătitul, precum și răcirea și congelarea în lot sunt realizate cu o flexibilitate a ratei de producție de până la 600%.

Calitatea remarcabilă VALMAR COMBISYSTEM se bazează pe detalii individuale

Valmar COMBISYSTEM de ultimă oră este sistemul unic și inovator de congelare a loturilor brevetat de Valmar și instalat în toate congelatoarele batch din seria TTi. Sistemul se adaptează la cerințele specifice ale procesului și cea mai bună congelare a lotului este aleasă în funcție de rețetă, procesul de lucru și rata de producție. Ca rezultat, gelato-ul procesat nu se topește rapid, este perfect cremos, moale și ușor de lucrat cu o spatulă, chiar și atunci când temperaturile de ieșire ajung la -12°C la miez, cu o depășire de până la 40% din greutatea amestecului. Toate acestea datorită detaliilor care fac diferența și care, luate în ansamblu, sunt Valmar COMBISYSTEM.

  • SOFTWARE INOVATOR
  • INVERTOR
  • DESIGN CILINDRU
  • VERIFICAREA CONSISTENȚEI GELATOILOR
  • Ieșire Ușoară a PRODUSULUI