Ness (Germania)

Camere pentru afumare

Astazi, NESS este unul dintre cei mai importanti furnizori de echipamente industriale și sisteme. În ultimii ani, ne-am creat produse, în cazul în care inovarea și calitatea extraordinară a stabilit standardul de urmat. Experiența noastră în producția de echipamente și în proiectarea de linii de prelucrare este utilizat în aceste zile în jurul valorii din lume.

Viitorul nostru orientat spre cercetare și dezvoltare oferă clienților noștri cele mai bune tehnologii moderne.

De zeci de ani, am colaborat cu instituții de cercetare de conducere în sectorul nostru, atât acasă cât și în străinătate, ceea ce a însemnat că multe universități lucrează acum și de cercetare de noi produse alimentare cu echipamentul nostru instalat în sediile lor.
Noi participăm la proiecte de cercetare și teze de licență și de doctorat, care sunt preocupați de tratament termic, Fumatul si tehnologie de gatit, procesul de management și de protecție a mediului.

Experiența și cunoștințele acumulate de către inginerii noștri și angajații de întreținere prin intermediul proiectelor noastre este, prin urmare, pusă în aplicare în toate celelalte domenii ale societății. Numărul mare de brevete, desene și modele înregistrate care au fost dezvoltate in cadrul companiei noastre, solicitat și acordat, fundamentează acest lucru.

Exemple actuale de acest tip sunt în continuare dezvoltarea sistematică a generatoarelor de fum de frecare dezvoltate in cadrul companiei noastre, punerea în aplicare a procesului de greutate dependentă de mezeluri crud maturare, procesul de afumare închis în sistemul ecologic fumător Circo, marginea igiena progresive pe gătit nostru nave, etc

Acest demers continuu de dezvoltare a condus la o internaționalizare sporită.

Orientarea internațională a angajaților noștri, dintre care mulți vorbesc mai multe limbi, experiența noastră în mai multe proiecte pe toate continentele lumii, precum și licențele noastre de multe și certificări da NESS capacitatea de a proiecta, construi, livra, si sa mentina plante oriunde în lume.

Cu mai multi parteneri si colaborari NESS este reprezentată la nivel mondial.