Ness

Camere pentru afumare

Astazi, NESS este unul dintre cei mai importanti furnizori de echipamente industriale ╚Öi sisteme. ├Än ultimii ani, ne-am creat produse, ├«n cazul ├«n care inovarea ╚Öi calitatea extraordinar─â a stabilit standardul de urmat. Experien╚Ťa noastr─â ├«n produc╚Ťia de echipamente ╚Öi ├«n proiectarea de linii de prelucrare este utilizat ├«n aceste zile ├«n jurul valorii din lume.

Viitorul nostru orientat spre cercetare ╚Öi dezvoltare ofer─â clien╚Ťilor no╚Ötri cele mai bune tehnologii moderne.

De zeci de ani, am colaborat cu institu╚Ťii de cercetare de conducere ├«n sectorul nostru, at├ót acas─â c├ót ╚Öi ├«n str─âin─âtate, ceea ce a ├«nsemnat c─â multe universit─â╚Ťi lucreaz─â acum ╚Öi de cercetare de noi produse alimentare cu echipamentul nostru instalat ├«n sediile lor.
Noi particip─âm la proiecte de cercetare ╚Öi teze de licen╚Ť─â ╚Öi de doctorat, care sunt preocupa╚Ťi de tratament termic, Fumatul si tehnologie de gatit, procesul de management ╚Öi de protec╚Ťie a mediului.

Experien╚Ťa ╚Öi cuno╚Ötin╚Ťele acumulate de c─âtre inginerii no╚Ötri ╚Öi angaja╚Ťii de ├«ntre╚Ťinere prin intermediul proiectelor noastre este, prin urmare, pus─â ├«n aplicare ├«n toate celelalte domenii ale societ─â╚Ťii. Num─ârul mare de brevete, desene ╚Öi modele ├«nregistrate care au fost dezvoltate in cadrul companiei noastre, solicitat ╚Öi acordat, fundamenteaz─â acest lucru.

Exemple actuale de acest tip sunt în continuare dezvoltarea sistematică a generatoarelor de fum de frecare dezvoltate in cadrul companiei noastre, punerea în aplicare a procesului de greutate dependentă de mezeluri crud maturare, procesul de afumare închis în sistemul ecologic fumător Circo, marginea igiena progresive pe gătit nostru nave, etc

Acest demers continuu de dezvoltare a condus la o interna╚Ťionalizare sporit─â.

Orientarea interna╚Ťional─â a angaja╚Ťilor no╚Ötri, dintre care mul╚Ťi vorbesc mai multe limbi, experien╚Ťa noastr─â ├«n mai multe proiecte pe toate continentele lumii, precum ╚Öi licen╚Ťele noastre de multe ╚Öi certific─âri da NESS capacitatea de a proiecta, construi, livra, si sa mentina plante oriunde ├«n lume.

Cu mai multi parteneri si colaborari NESS este reprezentat─â la nivel mondial.