Baader (Germania)

Utilaje pentru post-transare

Tot ce are nevoie o fabrică modernă de procesare a alimentelor

BAADER Germania este certificată conform DIN EN ISO 9001:2008

Întreprinderea noastră a făcut față provocării pieței de a atinge standarde de calitate mai ridicate pentru serviciile noastre și o bună cooperare cu clienții noștri.
Este o parte integrantă a politicii noastre de calitate.
Ne dorim să aparținem celor mai eficiente și mai orientate către clienți din domeniul nostru de expertiză

Grupul BAADER este unul dintre cei mai puternici și mai inovatori parteneri de afaceri de pe piața globală de prelucrare a alimentelor.

În industria de astăzi provocatoare de prelucrare a alimentelor, cu BAADER-Group ca furnizor, obțineți un partener dedicat, care are misiunea de a oferi cele mai bune soluții pentru a produce alimente sigure în siguranță la nivel mondial.

BAADER s-a angajat cu calitatea în toate fazele procesului – pentru toate etapele lanțului valoric. În loc să instalăm o singură mașină în mod izolat, lucrăm cu clienții noștri pentru a evalua în detaliu nevoile lor de procesare pentru a oferi cea mai eficientă și viabilă soluție financiară pentru lucrarea în cauză. Angajându-ne să oferim calitate în toate fazele, ne ajutăm clienții să obțină o afacere mai profitabilă, asigurându-ne totodată că toate problemele de mediu sunt abordate cu dedicare din partea fiecărui individ din organizația noastră globală.

Soluție alimentară sigură

În lumea noastră, hrana sigură înseamnă: bunăstarea animalelor, trasabilitatea, bunăstarea și siguranța lucrătorilor, igiena, calitatea produselor și producție responsabilă cu mediul înconjurător.

BAADER este, de asemenea, conștientă de faptul că procesatorii de alimente caută mereu modalități îmbunătățite de a-și monitoriza și controla producția. BAADER se ocupă de această provocare și oferă un software de management al producției pentru a monitoriza și optimiza performanța globală a producției. BAADER furnizează clientului toate rezultatele cheie în timp real pentru fiecare etapă cu trasabilitate completă și oferă managerului posibilitatea de a face ajustările necesare în timp real pentru a optimiza randamentul, calitatea și debitul.

Program de producție

În prezent, competențele majore ale BAADER cuprind patru game de produse:

  • Sprijinul tradițional al grupului de companii este programul extins de mașini și sisteme de prelucrare a peștelui, precum și inginerie
  • Mașini pentru industria de procesare a păsărilor de curte
  • Separatoarele de curele versatile
  • Sisteme de cântărire/gradare, precum și Sistem de informații de management

Dacă nu găsiți soluția potrivită pentru produsul dvs. pe site-ul nostru – nu ezitați să ne contactați!