Ibex (Noua Zeelandă)

Utilaje pentru post-transare

Historial IBEX

IBEX a început în 1983 prin deservirea industriei cărnii din Noua Zeelandă cu importul și vânzarea de echipamente de capital și piese de schimb consumabile.  Din 1985 până în 1998, IBEX a reprezentat FIE pe piața mașinii de tuns și a generat o cotă de piață puternică pentru gama de mașini de tuns FIE în Noua Zeelandă.

Cu acest succes IBEX a intrat pe piata australiana, ca joint venture cu FIE, in 1997.  Un an mai târziu, FIE și-a vândut proprietatea intelectuală unui concurent major, lăsând IBEX hotărârea de a-și dezvolta propriul sistem de tuns IBEX, folosind ani de cunoștințe și experiență în industria cărnii și a produselor de tuns. În acest timp, IBEX a continuat să dezvolte piața australiană cu linii de agenție.

Noua Zeelandă, Australia și acum Global, Story

IBEX în Acum

Reprezentând în continuare mai multe linii de agenții de calitate, IBEX continuă să ofere produse și servicii indispensabile, inclusiv IBEX Trimmer, Nouei Zeelande și Australiei.

În plus, IBEX Trimmer este reprezentat în Europa și America de Nord prin distribuitori. De asemenea, avem relații directe de aprovizionare cu companii din Asia.

Oferim acum trei opțiuni de tuns IBEX – Trimmer electric DC, Trimmer pneumatic și Trimmer electric AC recent lansat – ca răspuns la nevoile în schimbare ale pieței.

Fabricat în Noua Zeelandă

IBEX simbolizează ceea ce înseamnă să fii Noua Zeelandă (sau „Kiwi”) – insuportabil în fața cotelor, adaptabil la piețele în schimbare și, bineînțeles, o mare doză din „ingeniozitatea kiwi” pentru care suntem cunoscuți, rafinată cu afaceri. procese inteligente și dovedite.

De ce să alegeți IBEX?

IBEX este în industria cărnii de peste 30 de ani, făcând ceea ce facem cel mai bine – oferind servicii excepționale clienților noștri.  Reușim fiind partenerii de afaceri potriviți pentru clienții noștri, devenind o parte integrantă a afacerii lor.

Nu numai că găsim soluții pentru nevoile actuale, dar anticipăm și nevoile viitoare și suntem precursori cu soluții de viitor.

Ce reprezintă

De peste 30 de ani IBEX s-a definit cu calități precum reziliența, adaptabilitatea, ingeniozitatea, învățarea mereu și îndrăzneala de a fi diferit. Aducând produsul Trimmer pe scena mondială dominată de un concurent major cu prezență globală, IBEX s-a dovedit a fi „Marea companie mică”, în liga David versus Goliath.

Cu aceste calități continuăm să deschidem calea cu îmbunătățirea continuă a produsului nostru fabricat. Agilitatea noastră ca companie înseamnă că ne putem mișca mai rapid cu schimbări, găsim și implementăm soluții.

O întrebare constantă pe care ne-o punem este: „există o modalitate mai bună, mai simplă și mai eficientă de a face acest lucru”.

Numele IBEX

Numele companiei, IBEX, este asociat cu ibexul alpin, o specie de capră sălbatică întâlnită mai ales în regiunile muntoase din Europa, nordul Africii și nordul Asiei Centrale. Cele mai semnificative caracteristici ale ibexului alpin sunt capacitatea sa de a urca pe cele mai abrupte dealuri și abilitățile sale uimitoare de supraviețuire în cele mai dure medii.

Ca companie, îmbrățișăm abilitățile de supraviețuire ale ibexului alpin. Nu numai că intenția noastră este ca, în mijlocul provocărilor unei piețe și nevoilor în schimbare, nu numai să supraviețuim, ci și să prosperăm și să înflorim.