Hobart

Liderul mondial în fabricarea mașinelor profesionale pentru bucatarie și mașinelor pentru spalat sub presiune.

Mașini pentru spălat veselă

Fondată în Offenburg, Germania, Hobart conduce piaţa mondială în tehnologia warewashing industriale. Deservim clienţii, cum ar fi hoteluri, restaurante şi catering, patiserii şi abatoare, precum şi supermarket-uri, companii aeriene si nave de croazieră din lume. Hobart dezvoltă, produce şi vinde warewash, gătit, prepararea produselor alimentare şi aparate de tratare a deşeurilor şi a sistemelor, şi are în jur de 6865 angajați din întreaga lume, 903 dintre ei în Germania.

Hobart este o filială a companiei din SUA Illinois Tool Works (ITW) Group, care produce şi vinde o varietate de produse, grupul are un personal de 65.000 de angajaţi în 875 de companii autonome din 49 de ţări.

Fabricat în Germania

“Fabricat în Germania” este sinonim cu calitatea şi fiabilitatea în segmentul premium de o lungă perioadă de timp şi încă mai este astăzi. O companie se poate menţine pe piaţă doar dacă respectă promisiunea sa de furniza continuu produse de înaltă calitate.

HOBART – companie câștigătoare

Hobart este un proverb în tehnologii inovatoare din orice punct de vedere economic şi ecologic; numeroase premii, sunt dovada a succeselor companiei din ultimii ani