Tecnoeka (Italia)

Cuptoare pentru culinarii

DEZVOLTARE IMPORTANTĂ

Efortul constant de îmbunătățire a determinat Tecnoeka să caute soluții mai competitive și să obțină certificare internațională pentru sistemele sale de calitate, de mediu și de produs, precum și un brevet pentru schimbătorul său de căldură din fontă, care oferă performanțe ridicate cu un consum limitat de energie.

Cuptoarele sale sunt aparate de înaltă calitate care diferă prin metoda lor de gătit.

CUPTOARE PROFESIONALE

Pentru sectoarele de catering, gastronomie, patiserie și panificație: electromecanic, electronic, digital și control tactil.

Datorită investițiilor în cercetare, know-how și design, gama de cuptoare se extinde, consolidându-se și extinzându-se pe piața internațională, satisfacând în același timp cerințele bucătari, patiseri și brutari din ce în ce mai exigenți.

Cuptoarele Eka îmbunătățesc mediul bucătăriei cu conținutul lor de înaltă tehnologie și atractivitatea elegantă.

TEHNOLOGIE UTILIZĂ UTILIZATORULUI

Tehnologia dezvoltată de Tecnoeka, care oferă performanțe ridicate și economii de energie și energie, este disponibilă pentru noua linie Touch:

Comenzi Touch Control cu ​​o interfață intuitivă, iluminare LED, un nou sistem de spălare automată și o hotă cu condensator de abur, concepute pentru a ușura gestionarea cuptorului, a reduce impactul asupra mediului și consumul de energie.

Tecnoeka: soluții grele, concrete și stil inconfundabil.

PUR MADE IN ITALY

Tecnoeka îmbrățișează în esență o filozofie a companiei de a oferi calitate în cel mai larg sens al cuvântului: combinarea concentrației pe produs cu un serviciu prompt și complet pentru clienți, ajutând să simplifice și, în multe privințe, viețile oamenilor pe care îi servim.

Prejudecata noastră puternică față de inovație și fiabilitatea fabricată în Italia ne-a permis să ducem calitatea produselor noastre la nivelul următor și să răspundem cerințelor unei piețe în continuă evoluție, susținându-ne convingerea că aceasta este abordarea corectă.

Produsele Tecnoeka sunt fabricate conform standardelor de referință de vârf și cele mai recunoscute, respectând regulile și reglementările pentru a se asigura că ridică din ce în ce mai mult ștacheta în ceea ce privește fiabilitatea, siguranța și eficiența. Aceasta a fost misiunea noastră încă de la început, iar cuptoarele și accesoriile noastre vin cu garanții și certificate pentru a oferi clienților liniște sufletească, știind că primesc produse funcționale de cea mai înaltă calitate.

Toate materialele și componentele electrice utilizate pentru fabricarea produselor marca Eka îndeplinesc standardele CE.