Convotherm (Germania)

Cuptoare pentru culinarii

Excelență

Trăsăturile noastre de personalitate: Ce înseamnă excelența pentru noi?

Cu acest punct ne adresăm direct clienților noștri. Le spunem că marca Convotherm este…

Productiv

„Aparatele noastre combi cu abur înlocuiesc multe alte aparate din bucătărie. Dar promisiunea noastră reală de performanță față de dvs. este: cu un aburi mixt de la Convotherm, puteți servi aproape orice tip de fel de mâncare pregătit în cantitatea și stilul dorit, cu o calitate care rămâne întotdeauna consecventă și de încredere. Și demonstrăm, de asemenea, această versatilitate și consecvență ca companie.”

De înaltă calitate

„Împărtășim o pasiune pentru gătit. Avem o expertiză culinară superlativă, care depășește cu mult Centrul nostru de excelență culinară și ne vedem mai mult ca experți în rezolvarea problemelor decât furnizorii de electrocasnice. Scopul nostru este satisfacția ta deplină. Numeroase brevete (de exemplu, ușa noastră unică care dispare), distincții (de exemplu, IF Award, Good Design Award, Kitchen Inovation) și inovații tehnice (de exemplu, Advanced Closed System) sunt dovada expertizei noastre și a succesului tău.”

Ușor de utilizat

„Din 1976, lucrăm pentru a vă ușura rutina zilnică de bucătărie. Așadar, de când ne amintim, echipele noastre interdisciplinare de experți au urmărit un obiectiv clar: să vă transformați nevoile în tehnologie ușor de utilizat, care este intuitiv de utilizat. Dacă vă întrebați dacă sunt într-adevăr produse excelente, de ce să nu întrebați concurenții noștri. La urma urmei, le place să ne copieze design-urile!”

Sustenabil

„100 % verde: Convotherm este bucuros să accepte responsabilitatea pentru următoarea generație. Suntem una dintre primele companii din Germania care a fost certificată conform standardului de mediu ISO 14001. Toate nevoile noastre de încălzire sunt îndeplinite de centrala electrică pe biomasă cooperativă locală. Și din 2012, toate diviziile Convotherm folosesc energie ecologică 100% hidroelectrică. Economiile totale de CO2 de la schimbarea din 2010 se ridică la aproape 1.000 de tone pe an – o cifră care vorbește de la sine și pentru viitorul tuturor.”