Ciocolata Strawberry Inspiration

Ingrediente: zahăr, unt de cacao 37,9%, pudră de căpșuni 14,2%, sirop de glucoză deshidratat, emulgator (lecitină de soia).
Compoziție: zahăr 39,5% – grăsime 37,9%
Depozitare: Pentru a păstra cel mai bine calitățile ciocolatei Valrhona, depozitați într-un loc uscat și întunecat la 10-16 ° C
Greutate – 3 kg
Producator – Valrhona Franta

Categorie: Etichetă:

Descriere

Ciocolată cu acoperire cu fructe, Inspiration Strawberry de Valrhona. Specialitate realizată cu pudră de căpșuni și unt de cacao. Valrhona deschide un nou univers creativ artizanilor prin inovatoare Fruit Couvertures. Cu această nouă gamă, Valrhona reunește culorile naturale și aromele intense ale fructelor și nucilor cu textura unică a ciocolatei.

Strawberry Inspiration este ultima creație creată vreodată de la Inspiration, o gamă complet nouă de bomboane de bomboane cu fructe și nuci.

A fost creat pentru a îmbunătăți modalitățile prin care putem folosi nucile în ciocolată, produse de patiserie și înghețată și se adresează profesioniștilor care caută je ne sais quoi-ul special care să le facă să iasă în evidență. Strawberry Inspiration combină aroma intensă și gourmet a confitului de căpșuni cu textura unică a ciocolatei.

Gustul pur și intens al acestei cupluri de căpșuni se amestecă foarte bine cu nucă de cocos, lămâie, anason, coriandru, mentă, vanilie, nuga, floare de portocal, verbena, ceai alb de iasomie.